English  |  Hrvatski лимони на масата  |  www.nextbgtrip.com
Онлайн списание за туризъм и култура
МЕНЮ

ЛИМОНИ НА МАСАТА

bTOURISM ПРЕДСТАВЯ

bХОБИ

VERSUS

ВХОД
Потребителско име: Парола:
регистрация забравена паролаКОМЕНТАРИ

Коментири на статия:

За Батак, язовира и комплекс Шишарка


поредния гост
10 Nov 08 [10:41]
Здравейте!
Бих искала да добавя своя коментар за местността Батак и в частност за комплекс Шишарката. 3 пъти съм посетила споменатия комплекст. За пръв път случайно го открих с приятелки преди повече от 4 години. Останахме много доволни от гостоприемството на домакините и спокойствието на местността Дъното. Повторих за една Нова преди 3 години с приятели отново. Не се разочаровах! За съжеление не мога да кажа същото за последния път /преди няколко дни/ когато посетих мястото със семейството си. Бях разказвала за собствениците и тяхното гостоприемство много пъти и исках да ги заведе там да се убедят в думите ми. Брат ми беше тогава именник. Поканихме домакините на нашата маса да се чукнат с нас за здраве, за наша сметка. Неприятно, дори горчиво беше усещането ми когато разбрах, че сметката е надписана /очевидно влезла беше не само ракията в сметката/. Няма да посетя повече това място и дори няма да го препоръчам на свои познати. Вие преценете сами дали ще ви хареса или не, ако решите да отидете!
Но горещо препоръчвам до посетите гр.Батак –приказно, спокойно местенце напоенно с българщина! Поздравявам всички жители-българи на гр.Батак за духа, който имат!
А в самия град може да откриете и къде да нощувате – хотел „Уникат”.Нов и много приятен хотел на приемливи цени. Цената на двойна стая е 50лв., а аз платих 40лв. в „Шишарката”, /отдалечена на 15 километра от Цигов Чарк и поне 20 от гр.Батак/ и в крайна сметка си отидох с развалено настроение. Както казват хората ”По-евтиното винаги излига по-скъпо”.

[обратно]Виж още...