English  |  Hrvatski лимони на масата  |  www.nextbgtrip.com
Онлайн списание за туризъм и култура
МЕНЮ

ЛИМОНИ НА МАСАТА

bTOURISM ПРЕДСТАВЯ

bХОБИ

VERSUS

ВХОД
Потребителско име: Парола:
регистрация забравена паролаКОМЕНТАРИ

Коментири на статия:

Пехливанските борби - граница на две цивилизации


editor
12 Dec 07 [14:13]
Здравей, Jelena, въпрос на време е списанието да започне да излиза на хартия. Мерси за драгите думи.
Jelena
04 Dec 07 [11:29]
Много ми харесвате.Научих за вас съвсем случайно от една приятелка,която е чела ваши статии и каза, че много сте й допаднали.Аз влязох първо малко недоверчиво защото обикновено в интернет намирам само някакви сухотии или тъпи информации от блогове.Вие правите списание и това си личи и хпо дизиайна и по статиите.Аз живях в чужбина,говоря френски и английскш и съм попадала на различни такива сайтове. В България обаче за пръв пътвиждам нещо такова и това много меи радва. Исках да ви попитам и дали списанието излиза и на хартия.Май се поувлякох, просто харесах статиите, които проченох и реших да ви поздравя.
kremi_kirilova
17 Nov 07 [17:16]
Хубаво ще е Красимир Георгиев и останалите автори да се поинтересуват например от арменските традиции.Ще се радвам да прочета нещо по въпроса.Ще чета редовно новите ви статии.
kremi_kirilova
17 Nov 07 [17:14]
Много харесах статията.Аз самата имам интерес към чуждите култури в България и с удоволствие се запознах с турските пехливански борби.Хубаво ще е Красимир
did1148
14 Aug 07 [21:36]
браво! Все едно бях там и при все че не съм от турски произход картината която така добре си обрисувал ми харесва.. Продължавай в същия дух, но нека следващия път да е нещо по-българско да речем видяно в някой далечен край на света.. С този начин на писане се обзалагам че ще баде наистина запленяващо читатаеля. Благодаря за статията.

[обратно]Виж още...