English  |  Hrvatski лимони на масата  |  www.nextbgtrip.com
Онлайн списание за туризъм и култура
МЕНЮ

ЛИМОНИ НА МАСАТА

bTOURISM ПРЕДСТАВЯ

bХОБИ

VERSUS

ВХОД
Потребителско име: Парола:
регистрация забравена паролаКОМЕНТАРИ

Коментири на статия:

132 години от смъртта на Бенковски


Rodolubec
20 May 08 [20:03]
Здравей Приятелю! Много ти благодаря за следата, по която ме пусна, защото намерих вярната посока. И тъй: мероприятията са на 24 и 25 май, а организатор е община Тетевен с пряк отговорник господин Диков, който отговаря на телефон 0678 31 40. Друг телефон за връзка е 0678 20 44. Направена е страхотна организация: на 24 май в Тетевен концерт на Тони Димитрова и изпълнения на различни състави, а вечерта - тържествена заря-проверка; на 25 май - на Костина река - възпроизвеждане на епизоди от залавянето на Георги Бенковски. За по-сигурно и точен час на мероприятията може да се обадиш на посочените телефони. P.S. Изумен съм от ентусиазма на организаторите и стореното от тях ме кара да си мисля, че: "Историята ще бъде вечно жива и пламъкът не ще угасне, а ще гори със нова сила!"
kabadjov
15 May 08 [13:13]
Здравей, Rodolubec, от няколко дена се опитваме да се свържем с Туристическия информационен център в Рибарица, откъдето можем да получим повече информация, но е безуспешно. Ако искашш опитай и ти, номерът е: 06902/479. Поздрави bTOURISM
Rodolubec
13 May 08 [13:51]
Поздравления за това, че сте написали тези редове за Войводата Бенковски. Бих искал да Ви помоля да ме информирате за датата, на която ще се проведат тазгодишните мероприятия на Костина река по повод смъртта на Бенковски. Благодаря Ви предварително!!!

[обратно]Виж още...