English  |  Hrvatski лимони на масата  |  www.nextbgtrip.com
Онлайн списание за туризъм и култура
МЕНЮ

ЛИМОНИ НА МАСАТА

bTOURISM ПРЕДСТАВЯ

bХОБИ

VERSUS

ВХОД
Потребителско име: Парола:
регистрация забравена паролаКОМЕНТАРИ

Коментири на статия:

Преслав и Златната църква на Симеон


vanki4a
25 Nov 10 [13:33]
tova e nai qkoto v celiq svqt vijdal sam mnogo ne6ta ama kat tva 4udo nikade
krasjobul
04 Dec 07 [09:19]
Здравей,roshle. Аз съм Красимир Георгиев, авторът на тази статия. Разбирам те. И на мен ми беше мъчно да пиша за нещо,което е толкова красиво и величествено,а е затрупано под хиляди тонове пръст. Но,знаеш ли, струва ми се, че не земята е погълнала Велики Преслав, а нашите спомени. Съществува теза, че едно нещо спира да съществува, само когато никой вече не се сеща за него.Ние от bTOURISM сме категорични, че ще продължим линията на "изравяне" на българското от дълбините на поувехналите ни спомени. Като хора посветени на културата и туризма в България знаем, че най-хубавото, което можем да направим е да представим държавата, в която живеем в най-привлекателната й светлина. Ние сме еколози, филолози, етнографи, антрополози, IT специалисти,фотографи,археолози,историци и какво ли още не, но най-вжното - ние сме българи. Познаваме земята, на която живеем и виждаме колко много недостатъци има тя, но...какво от това? Нали си е наша и само от нас зависи как тя ще изглежда днес, утре, след 50 години. Дали сме думата си, че няма да излъжем и ще показваме България такава, каквато я виждаме. Ще ви представим всичко най-хубаво от нея и малко от най-лошото. Питаш дали са се стопили силните българи. Моят отговор е НЕ. Силните Българи винаги са били тези, на които им пука, които виждат по-далече от носа си и независимо от времето, в което живеят си задават въпроса:"Има ли силни българи и аз един от тях ли съм?" Благодаря ти, че се замисляш.Благодаря ти, че питаш.Благодаря ти, че вярваш. Това е всичко, което е необходимо за да станеш част от идеята bTOURISM. Добре дошъл на борда. Ти вече си един от нас.
roshle
24 Nov 07 [09:44]
Радвам се на нашето величие през този период,но тъжно се чудя,къде са се стопили тези силни българи,дали ниенаистина сме техните наследници?
did1148
02 Nov 07 [07:58]
Здравейте! Радвам се, че отново имам възможност да благодаря за топлината която ми даде тази статия на автора! Наистина трябва да има кои да ни напомня за всичко което сме имали като народ и как сме го загубили... като това трябва да ни влияе градивно в днешните трудни времена. Благодаря сърдечно и с нетърпение ще очаквам да прочета следващата статия, която да ме накара да се замисля...

[обратно]Виж още...