English  |  Hrvatski лимони на масата  |  www.nextbgtrip.com
Онлайн списание за туризъм и култура
МЕНЮ

ЛИМОНИ НА МАСАТА

bTOURISM ПРЕДСТАВЯ

bХОБИ

VERSUS

ВХОД
Потребителско име: Парола:
регистрация забравена паролаКОМЕНТАРИ

Коментири на статия:

Ерусалим в България


editor
12 Dec 07 [13:06]
roshle, ти си ни най-големият коректор. Благодаря ти, за което! Продължавай да ни укоряваш, че понякога и ние се самозабравяме в стремежа ни към оригиналност... Жива и здрава!
roshle
24 Nov 07 [10:31]
Много смешен коментар! Първо не виждам къде са били загрубелите ръце,носещи камъни,всичко се строеше ,използвайки последните строителни технологии и само с бетон. Смениха се последователно две строителни фирми,като работниците от втората изобщо не бяха от нашия регион.За какъв изостанал район говорите ,след като това е най-добре потдържания град в България и чужденците,които идват тук питат това наистина ли е в България. Не могат да повярват след разрухата,която са видели по пътя си до тук и традиционното българско население от вътрешноста на страната ,че все още са на територията на страната. Искате да се направите на много оригинален с тази статия,но освен злобата и българската ви завист нищо друго не внушавате. Просто не можех да повярвам на очите си докато четах,написаните от Вас нелепости.Аз съм християнка и твърдя,че никой християнин тук не предава друго значение на храма освен място за преклонение пред бог!
gospodinova1961
01 Aug 07 [18:29]
Харесва ми различния подход за представяне на забележителности.Намирам го за оригинален и чета всичко,което излиза.Успех!

[обратно]Виж още...